Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (3.51 secunde)
- Pot sa afirm ca am multi prieteni, tocmai pentru ca relatia mea cu ei se bazeaza pe onestitate si, atunci, evident ca intr-o lume in care incerci sa furi capra vecinului, onestitatea, fidelitatea ma fac sa am prieteni. ... Relatia mea e mai mult una de grija.
M-ati intrebat care este opinia mea si este opinia mea la care tin in continuare.
1.) Sa incepem cu acuzatiile si pozitia mea fata de acestea - NU am cerut NICIODATA, nici pentru mine nici pentru PSD, vreo suma de bani NICIUNEI persoane pentru a fi candidat!
Puteti citi in continuare acest text, in care autorul vorbeste despre un proiect minunat al unui serial in spatiul virtual, dedicat orasului sau de suflet, asezare in care si-a petrecut 55 de ani din viata si de care sunt legate importante realizari din prodigioasa sa cariera de profesor, istoric si om politic.
Postul de europarlamentar il voi mentine si voi candida la Presedintia Romaniei Depinde de familia mea. ... Daca familia mea va intelege lucrul asta si nu voi intampina obstacole din partea familiei, eu voi candida", a declarat Gigi Becali la Realitatea Tv.
Aproape jumatate din viata ati trait in presa. ... Multa vreme Jurnalul National si Antena 1 au reprezentat a doua mea familie, ba chiar as spune ca, intr-o anumita perioada, au fost prima mea familie, perioada aceea in care imi vedeam familia in somn.
M-am intors, asa cum o fac uneori, la cel ce am fost, pentru a vedea ce a mai ramas din libertatea, naivitatea, bunatatea si inconstienta mea de atunci.
Emotiile au fost cu atat mai mari cu cat mama mea a fost acolo, langa mine, si m-a sustinut.
Suntem in pericol sa ne taie apa!" Am incercat si la lumina, iar la piata sunt bruscat pentru parada mea. ... Existenta mea e apreciata; ... Dar nu mi-e teama, cariera mea va rezista si spectacolului asta si vom rade unii de altii spre deliciul publicului pe care l-am ales.
Ma intalnesc cu tineri care nu stiu despre muzica mea, dar care poate si-ar dori sa afle. ... Ii place muzica mea, dar nu sa o cante! ... imaginea ei il va urmari toata viata.
Unii pacienti pot fi capabili sa functioneze bine in viata de fiecare zi, in timp ce altii au nevoie de ingrijiri intensive, specializate.
In orbita Terrei, centurile Van Allen fac viata in afara atmosferei dificila. Pentru a proteja viata, asezarile trebuie sa fie inconjurate de suficienta masa ca sa absoarba radiatiile. ... Interesul in colonizarea acestei planete se datoreaza dovezilor ce arata ca viata a existat si poate inca exista pe Marte.
Cei nascuti in zodia Leu nu se simt in apele lor si au tendinta de a se retrage din viata sociala, de a se izola si a medita la problemele cu care se confrunta zi de zi.
Impactul Facebook-ului in viata de zi cu zi - avantaje si dezavantaje (Autoare: Paula Rotaru) Pentru ca era comunicarii virtuale a luat amploare, procesul de comunicare virtuala prin intermediul retelelor de socializare, precum Facebook, a transformat viata noilor generatii intr-o viata ireala si virtuala.
Vinul rosu poate ascunde in el secretul longevitatii Cercetarile facute de-a lungul timpului au aratat faptul ca anumite calorii pot prelungi durata de viata de la celulele mononucleare pana la mamifere.
Dezbaterea "Recastiga-ti feminitatea" Educatia si stilul de viata sanatos se afla printre preocuparile principale ale Asociatiei ROI (www.aroi.ro). ... Iar energia noastra, a femeilor, depinde mult de ceea ce se intampla in viata noastra intima.
SAGETATOR 22.11-21.12 Viata personala si sociala. Solutia pentru multele goluri din viata personala mai asteapta putin, dar calea spre rezolvare este presarata cu puzzle-uri interesante care va cam dau peste cap pana le completati. ... CAPRICORN 22.12-19.01 Viata personala si sociala.
LEU 22.07-22.08 Viata personala si sociala. ... Viata celor fara de partener ar putea fi presarata cu momente de foc in prima parte a anului dar lucrurile cu adevarat fierbinti le traiti abia dupa 17 august.
Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Referat trimis de: ... conceptia despre viata si moarte, locul si rostul omului in univers, sensul si limitele fericirii. ... binele si raul), "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" face parte din acele basme care au ca motiv imparatul fara urmas.
unde altundeva s-ar putea ascunde viata extraterestra? Pentru ca noi insine locuim pe o planeta, ne-am obisnuit asa de mult cu aceasta idee, incat am ajuns sa credem ca "viata extraterestra" e sinonim cu "viata pe alte planete". Dar oare numai pe planete ar putea exista viata?
google-analytics.com